20:14

Halla. Når jeg først (endelig) "begynner å blogge igjen" så faller jeg ut med en gang og blogger ikke på 4 dager. Men jeg har forstått (og håper at dere også har det) at det er slik det kommer til å være.

De siste dagene har jeg ikke gjort kjempemye spennende, men littegrann. Jeg har:

  • Spist middag hos en venninne med noen andre gode mennesker
  • Møtt noen tjekkere som var superhyggelig (!!! forteller om dette lenger ned)
  • Gått tur i skogen og så laget vafler etterpå
  • Jobbet
  • Vært på loppemarked

Fin helg. Men det med tjekkerne! Jeg satt på Majorstuen på lørdag og skulle til kjæresten da jeg møtte to tjekkere som skulle samme vei som meg (og visste ikke hvilken t-bane de skulle ta). De skulle av på stoppet etter meg, så vi satte oss sammen og begynte å prate. Det viste seg at de hadde kommet til Norge uten noe sted å bo, og med et mål om å bevise noen at det faktisk var mulig å haike i Norge. Så planen deres var da å haike fra Oslo til Kristiansand til Stavanger og så til Bergen. Ingen steder å bo, ingen bekjente i landet, kun tur/retur flybillett. Så den kvelden skulle de til en jente som hadde "grillparty" (og spurte faktisk om jeg ville være med, men takket pent nei) og der skulle de også få "crashe" i to netter. De fortsatte samtalen med å spørre meg om hva det lykkeligste og tristeste øyeblikkene i livet mitt var. Det var veldig interessant å prate med dem, og det gjorde en ellers kjedelig t-banetur ikke så veldig kjedelig. Det morsomme er at da jeg skulle hjem dagen etter, møtte jeg dem igjen! Hehe, tilfeldigheter azz.

På loppemarked kjøpte jeg en vintage Helly Hansen regnjakke (noe jeg faktisk trengte) og to bøker. Den ene har jeg ikke hørt noe om før, den heter Arlington Park av Rachel Cusk. Den andre er 50 Shades of Grey, bare fordi jeg føler at det er en bok som alle kommer til å lese en eller annen gang, og jeg vil heller bruke 10 kr. på en brukt en enn 100 på en ny.

jakkaaa. litt av den i hvert fall.

4 kommentarer

siv

01.09.2013 kl.21:23

så fint.

julie

01.09.2013 kl.22:45

oi det er så gøy å ha ordentlige samtaler med tilfeldige mennesker

k.

02.09.2013 kl.12:56

åh, så spennende med de tjekkerene! håper de kommer seg dit de skal (hele og levende).

yeuxtristes

02.09.2013 kl.19:45

siv: ja! forresten. jeg kan ikke kommentere på bloggen din fordi man må ha en bruker på google, typepad, aim eller noen andre greier som jeg ikke har, så jeg spør heller her. så at du ville tilbake til seattle. hvorfor det? hva er forholdet ditt til byen? jeg kommer derifra, så hver gang jeg møter noen som prater om byen blir jeg litt gira. hehe

Skriv en ny kommentar

,

hits