19:06

Nå er vi oppi 15!! Overaskende at folk er innom her i det hele tatt. Hører på p3 akkurat nå, og det er en mann som snakker/spør om vi lyttere kommer til å bruke stemmeretten vår i år. Det har jeg definitivt tenkt til å gjøre (det er jo tross alt første året jeg kan stemme!). Men det jeg synes er vanskelig er å plutselig vite hvilket parti man skal stemme på??? Hvordan er det folk finner ut av at "jo, jeg skal stemme Høyre", eller "Jeg har lyst til å bli medlem av Rødt"? Jeg er rimelig sikker på hva jeg skal stemme i år, men jeg har ikke brukt kort tid på å finne ut av det. Men jeg synes at det har vært veldig spennende å lese om de forskjellige partiene og finne ut av hva de forskjellige står for, samt. å ha diskusjoner med venner og klassekamerater om politikk.

Men herregud, nå skal jeg slutte å snakke om politikk på bloggen min. I dag har jeg vært avhengig av fire sanger. Én av dem (Do You... remixen av Cashmere Cat) har jeg anbefalt dere tidligere her. De tre andre er:
Foster The People - Don't Stop (Color On The Walls)

Le Youth - C O O L

Arctic Monkeys - R U Mine?

Jeg får beklage på forhånd hvis dere har hørt alle sammen før, men det er ikke alltid jeg er like oppdatert på musikkfronten (+ at gamle sanger kan selvfølgelig være gode de óg!). Men over til noe annet. Det har vært veldig mye snakk/twitring/redigering av bilder om/av Miley Cyrus i det siste, og jeg har blitt litt revet med. Synes egentlig at det meste om det er ganske morsomt, og tenkte å dele en liten bildeserie jeg fant her om dagen med dere. Hvis du synes at dette er ubehagelig eller ukult, unnskyld, men jeg synes det er.....lættis.

hehe.

 

3 kommentarer

Eline

28.08.2013 kl.22:22

hahaha!

fiskebolle

29.08.2013 kl.00:16

lol, det miley cyrus-greiene tar av. jeg har også brukt, synes jeg selv i hvert fall, altfor kort tid til å finne ut hva jeg vil stemme. føler jeg har brukt for lite tid til å sette meg inni alt liksom, det er jo så mange partier med så mye politikk og meninger om alt mulig rart, mye av det vet jeg ikke helt selv hva jeg mener om en gang. men, det er viktig å bruke stemmeretten da. så. stemming skjer azz

k.

29.08.2013 kl.11:17

politikk er så spennende! det er interessant hvordan folk kan ha så vidt forskjellige meninger om hva som er "rett måte" å lede et land på. jeg visste ganske godt hva jeg skulle stemme, men tok en sånn test på aftenposten for å være sikker, haha. eneste som er dumt med sånne er at det bare er de største partiene som er representert. er jo mange spennende småpartier.

Skriv en ny kommentar

,

hits