19:23

Spiser for mye godteri på en mandag. Men det er jo mandag, da, så jeg fortjener det. Har akkurat spist falafel til middag og nå loker jeg rundt på teite nettsider. Fant en reklame for en dokufilm som heter "Muscle Shoals" som jeg faktisk ble veldig interessert i å se (Trailer nederst).

Også har det seg sånn at Cashmere Cat (<33333 ja, jeg vet at du/dere/alle elsker han) har remixet en av Miguel sine sanger! Jeg er da ikke den største Miguel-fanen, men noen av sangene hans (typ. her, her og her) synes jeg enten er ekstremt fengende, har en morsom historie bak eller rett og slett bare er ganske bra. Da jeg så at CC hadde mixet en av sangene hans, følte jeg meg nesten som da jeg var 11 år og fikk billetter til Gwen Stefani konsert. Tror at jeg lastet ned sangen før jeg begynte å høre på den engang. Men jeg legger i hvert fall en link nederst der dere kan høre på den. Anbefaler det på den sterkeste.

OK. Jeg vet ikke om det forrige avsnittet ga noen mening i det hele tatt (håper den gjorde det), men jeg måtte bare fangirle litt. Hehe. Kan fortsatt ikke tro at jeg gikk glipp av Halden-katten på Øya i år.................... Jeg så Kick-Ass 2 her om dagene, da. Én'ern var bedre (som én'ere alltid er), men jeg syntes at denne også var bra! Morsomt å se Jim Carrey spille en litt mer "seriøs" rolle (i guess?) med mørk stemme og greier lolz. Men ja, se den. Også i dag har jeg gått en tur etter skolen med noen venner og det var hyggelig og fint og jeg føler at jeg har fått meg noen nye venner!! Det er gøy.

Jeg tror at jeg stopper her før jeg blir helt uforståelig.

 

 

2 kommentarer

k.

27.08.2013 kl.13:43

jeg tror ikke jeg har sett kickass 1 en gang. burde jeg?

yeuxtristes

27.08.2013 kl.19:02

k.: ja!!! jeg digger den i hvert fall.

Skriv en ny kommentar

,

hits