22:22

Det er i gjennomsnitt 2 personer som er innom denne bloggen daglig (utenom dagene (og dagen etter) jeg faktisk poster noe.). Shouts out 2 u guyz. Det var ganske kult da det var sånn, hundre av dere som var innom her hele tiden, men det er vel min egen skyld at dere ikke er det lenger. Jeg tenkte å fortelle litt om hva jeg har gjort i det siste, men det er ikke så mye, så jeg publiserer heller noe fra notatboken min som beskriver tankene mine etter en dårlig episode med han der fine i går.

Jeg føler meg manipulert.
Jeg føler at jeg ikke tilfredsstiller alle, men at jeg burde det.
Jeg føler meg skyldig, og lei.
Jeg føler meg sur. Sur fordi jeg har vært manipulert, og fordi jeg har vært dum.
Men jeg har ikke vært dum! Så hvorfor føler jeg at jeg er skurken akkurat nå?
Det eneste jeg gjør er å legge all energien min i forholdene mine. Forholdet mitt til venner, han der fine, familie, lærere, klassekamerater.
Men det er enda ikke bra nok.
Min beste venn vil alltid ha en annen bestevenn. Han der fine vil alltid ha den ene jentevenninnen som alltid kommer til å være der (og jeg kommer evig til å være hans neste eks). Min familie vil alltid ha et annet, nyere barn, og vil fortsatt alltid ha mer tid sammen med meg. Mine lærere vil alltid ha en annen yndlingselev, og klassekameratene mine vil alltid få bedre karakterer.
Jeg skulle bare ønske at jeg var bra nok til én (!!) av de tingene!
Bare én...

Når jeg leser denne teksten nå, forstår jeg hvorfor jeg hvorfor jeg skrev den samtidig som jeg forvirrer meg over akkurat det samme. Jeg var sur og lei da jeg skrev det, og følte alt det som står. Men når jeg leser dette nå innser jeg at det er helt feil. Jeg har kanskje blitt litt manipulert, ja, men at jeg ikke er bra nok stemmer ikke i det hele tatt. Jeg er helt klart bra nok, så lenge jeg gjør en innsats til å være det. Og det er dere og.

I dag fant jeg et gjerde der det hang lås sånn som den i New York. Visste ikke at det fantes en slik en i Oslo, og synes det er ganske kult! Jeg vil i hvert fall henge en lås der. I dag har jeg også spist lunsj på Åpent Bakeri på Storo (? tror jeg?). Den var veldig gammel og supersøt og kjempekul og ååååå jeg vil tilbake dit NÅ! Skulle så ønske at jeg bodde littegranne nærmere byen. Drakk i hvert fall verdens beste iskaffe der (overaskende nok) og spiste en veldig god påsmurt. Hehe :-)

TORE + BENTE

Fortell meg gjerne om hva dere har tenkt på/gjort de siste dagene. Jeg er veldig interessert, og elsker å lese om dere!

 

2 kommentarer

May-Teresa

25.08.2013 kl.23:01

Å H

hvor er den!!!!

fiskebolle

26.08.2013 kl.00:47

åh, feel ya på den derre 2 som er inne på bloggen ass. bare at på min blogg gjelder det hele tiden. lol. neida. nesten. hehe

men hvor er det låsgjerdet????? så et da jeg var i praha også! googlet det og fant ut at det finnes et i sånn ca alle byer, og følte meg plutselig ikke så spesiell lenger for å ha funnet det. jaja. men i oslo!!! gøy

Skriv en ny kommentar

,

hits